Het Team – Anne-Lynn Geertshuis

Business Development Manager Nederland

Het Team – Anne-Lynn Geertshuis

Anne-Lynn Geertshuis

Business Development Manager, Nederland

 

Business Development Manager en dierenarts, Anne-Lynn Geertshuis, woont met haar partner en dochter in Drenthe. Met haar achtergrond als praktiserend rundveedierenarts en met haar passie voor koeien en de veterinaire sector is het geen verassing dat Anne-Lynn zo enthousiast is om Nederlandse dierenartsen te vertellen over hoe VetIMPRESS hun dagelijkse werkzaamheden kan ondersteunen.

 

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

 

Als Business Development Manager ben ik verantwoordelijk voor de introductie van VetIMPRESS op de Nederlandse markt. Door nauw samen te werken met dierenartsen onderzoek ik de behoeften van Nederlandse dierenartsen en bied ik oplossingen binnnen VetIMPRESS aan. Met als doel om dierenartspraktijken aan boord te krijgen van de VetIMPRESS trein! Door mijn ervaring en inzichten te delen met ons eigen development team werken we eraan om VetIMPRESS zo goed mogelijk aan te passen aan de Nederlandse markt. Ook bekijken we hoe we toekomstige oplossingen kunnen ontwikkelen, gebaseerd op behoeften van onze Nederlandse klanten. Verder werk ik samen met mijn collega’s aan VetIMPRESS marketing en heb ik meetings met andere interessante bedrijven om eventuele samenwerking te onderzoeken, zodat de beste oplossingen voor klanten nagestreefd kunnen worden.

 

Waar werk je op dit moment aan en wat betekent dit voor je klanten?

 

Op dit moment werk ik aan verschillende analyse mogelijkheden voor de VetIMPRESS website, data integratie om zoveel mogelijk dierdata beschikbaar te maken en ik werk aan de vormgeving van een nieuw data collectie scherm welke de mogelijkheid biedt om verschillende data in 1 keer in te kunnen voeren. Verder houd ik een overview bij van alle behoeften van Nederlandse dierenartsen om het development team zoveel mogelijk te informeren en ervoor te zorgen dat oplossingen zo snel mogelijk worden gecreëerd.

 

Wat vind jij het leukst als lid van het VetIMPRESS team?

 

Ik vind het leuk dat het VetIMPRESS team zeer gepassioneerd is om echt het verschil te maken in de veterinaire sector. De dingen die wij doen zijn erg innovatief en ik ben blij te mogen deelnemen aan deze nieuwe ontwikkelingen.

 

Met welke drie woorden zou jij VetIMPRESS beschrijven?

 

Innovatie, samenwerking, prestatie

 

Wat was je favoriete project bij VetIMPRESS?

 

Ik heb niet één specifiek favoriet project. Maar ik vind het leuk om met dierenartsen te praten, hun behoeften uit te filteren en hen te vertellen over wat wij doen en hoe we samen zouden kunnen werken.

 

Als laatst, vertel ons wat je leuk vindt in je vrije tijd?

 

Mijn vrije tijd spendeer ik graag met familie en vrienden. Verder werk ik graag met ons hobbyvee en onze paarden op onze boederij.

 

 

admin
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.