Het Team – Lies Jordaens

Het Team – Lies Jordaens

Lies Jordaens

Business Development Manager, België

 

Als enthousiaste dierenarts is Lies in Maart 2019 lid geworden van het VetIMPRESS team met een passionele drive om rundveedierenartsen te helpen nog meer te doen met hun expertise. Ze wil de Belgische diernartsen graag overtuigen dat er meer voldoening in het vak zit dan administratie en spoedgevallen, dat de adviezen die ze geven meer waard zijn dan een kopje koffie en dat er ruimte voor vooruitstrevend praktijken is om de toekomst van de rundveesector mee te transformeren.

 

Hoe ziet een typische dag er voor jou uit?

 

Ik heb dagelijkse contacten en meetings met nieuwe en bestaande VetIMPRESS gebruikers, en ik help dierenartsen graag in het zoeken naar oplossingen en antwoorden om hun praktijk naar het volgende niveau in dienstverlening voor hun veehouders te tillen. Ik vind het leuk om de VetIMPRESS visie te delen met zowel rundveedierenartsen als hun veehouders. Naast de klantencontacten heb ik ook regelmatig conatcten met potentiële datapartners om gezamelijke klanten van de beste data te voorzien om bedrijfsbegeleiding correct en efficiënt te doen verlopen. Daarnaast ben ik ook uw vertegenwoordiger bij ons team van ontwikkelaars om er voor te zorgen dat uw bezorgdheden en vragen zo goed en spoedig mogelijk worden aangepakt.

 

Waaraan werk je momenteel en wat betekent dit voor onze klanten?

 

Momenteel werk ik samen met verschillende nieuwe praktijken om hun specifieke noden te identificeren en op maat gemaakte solutions in VetIMPRESS voor te stellen. Onder andere de FarmIMPRESS app voor veehouders speelt hierbij een belangrijke rol aangezien het voor de praktijk een beter dienstverlening en verdien-model betekent. De nieuwste Uiergezondheidsmodule is ook een belangrijk project in België dat we binnenkort willen lanceren. Het zal bijdragen aan het aanbod van progressieve rundveepraktijken om een nog meer volledig bedrijfsbegeleidingsplan aan hun veehouders te kunnen aanbieden waarin uiergezondheid een belangrijke plaats krijgt naast vruchtbaarheid, jongvee, klauwgezondheid, mobiliteit en veel meer… Voor de module specifiek proberen we momenteel in kaart te brengen wat de specifieke noden van de Belgische dierenartsen zijn en waar zij extra ondersteuning en begeleiding kunnen gebruiken om de best mogelijke service aan hun veehouders te kunnen bieden.

 

Wat vind jij het leukst als lid van het VetIMPRESS team?

 

Onderdeel uitmaken van een team dat een echt verschil kan betekenen voor de efficiëntie van veeartsen door hen eenvoudig toegang te geven tot alle data nodig om zelfverzekerde en op maat gemaakte adviezen te kunnen verstrekken aan hun veehouders is de grootste uitdaging die mijn passie drijft. Samenwerken met een jong en divers team van zowel dierenartsen als software ontwikkelaars die echt naar de ervaringen van de gebruikers luisteren, is erg motiverend en dé manier waarop VetIMPRESS het verschil maakt.

 

Met welke drie woorden zou jij VetIMPRESS beschrijven?

 

Innovatief, Efficiënt, Intuïtief

 

Heb jij altijd al in de diergeneeskundige sector gewerkt? Wat motiveerde je om lid te worden van het team?

 

Als dierenarts heb ik voornamelijk in de gezelschapsdierensector gewerkt, maar ik heb steeds een voorliefde gehad om buiten en tussen de dieren te staan. Tijdens mijn PhD-traject, heb ik de mogelijkheid gekregen om net dat te doen en tegelijkertijd het verband tussen vruchtbaarheid bij melkkoeien en hun metabolisme te onderzoeken. Rundveedierenartsen een andere manier van werken te tonen die meer efficiëntie in hun dagelijkse routine kan brengen waardoor ze meer tijd hebben om zich bezig te houden met wat echt belangrijk is, heeft me getriggerd om het VetIMPRESS team te vervoegen.

 

Wat hoop je te veranderen in de diergeneeskundige sector?

 

I zou heel graag veeartsen en veehouders willen overtuigen om nog meer samen te werken, omdat net dat de enige manier is om diergezondheid, -welzijn én -productie te kunnen optimaiseren.

 

Tenslotte, vertel eens iets leuks over jezelf?

 

Ik heb het altijd verschrikkelijk koud, dus als we een zoom-meeting houden is de kans groot dat ik een warmwaterkruik op mijn voeten heb liggen… Toch is de herfst mijn favoriete seizoen vol geuren en kleuren , en vooral als het zonnig weer is en we met de hond kunnen wandelen tussen de blaadjes ben ik extra gelukkig.

Jenna O'Prey
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.