Business Inzichten

Weet jij waar de kansen liggen om je praktijk te kunnen doen groeien?

Met de inzichten in VetIMPRESS, krijg je meer begrip over je praktijkprestaties en productiviteit, kun je jouw dienstverlening benchmarken en de verschillende rundveebedrijven binnen je clienteel onderling vergelijken. Wij kunnen praktijkdata transformeren in toegankelijke en commerciële werkpunten die een strategische leidraad kunnen vormen voor praktijkmanagers en -directeuren.

 

Ondersteund door verschillende consultants – via onze expertpartners – helpen wij jou om de beste dienstverlening aan je klanten aan te bieden en kansen binnen de praktijk te maximaliseren.

Identificeer de kansen binnen de praktijk

Maak campagnes aan

Training en support

Change management consultancy

Business management consultancy

Market research data

Economics using analytic software

Sales excellence consultancy

Voorbeeld VetIMPRESS Campaign

De praktijk heeft een verhoogd aantal gevallen van klinische mastitis opgemerkt in VetIMPRESS. De praktijk heeft als doel gesteld om de productpenetratie en het gebruik van teat sealers te verhogen om nieuwe infecties te voorkomen.

Data Discovery

Identificeer klanten/dieren die baat hebben bij behandeling, bekijk het aantal dieren waar de praktijk verantwoordelijk voor is, analyseer de hoeveelheid aan producten die momenteel aangekocht worden, en identificeer kansen voor verhoogde product sales.

Stel Doelen en Acties

Stel dier- en bedrijfsdrempelwaarden in, identificeer realistische praktijkdoelstellingen en stel meetbare acties voorop.

Track Performance

Samenwerken met je klanten, prestaties ten opzichte van doelstellingen opvolgen op praktijk- en bedrijfsniveau, monitor activiteiten en stel bij waar nodig.

Meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe VetIMPRESS jouw praktijk kan helpen!