Web- en mobiele apps

Begrijp de rundveebedrijven onder je hoede als nooit tevoren

Web & Mobiele Apps voor jou en je veehouders. De dierenartsenapp kan tijdens elke visite gebruikt worden om op maat gemaakte ondersteuning aan elke individuele veehouder te kunnen bieden, maar ook voor data-registratie, diepgaande rapportering en verhoging van jouw efficiëntie. Op de website kun je elke visite voorbereiden met behulp van vastzet- en onderzoekslijsten, je administratie afwerken en nog diepgaandere analyses bekijken van alle gegevens die je verzamelt. Een aanvullende veehouderapp vergemakkelijkt de interactie met elk van je veehouders en optimaliseert jullie samenwerking door middel van transparante communicatie en handige behandeloverzichten van elk dier.

 

VetIMPRESS is een modulair systeem, en kan dus op maat gemaakt worden voor de specifieke noden van jouw praktijk!

 

De belangrijkste VetIMPRESS-functies zijn:

Praktijk Agenda

Beheer uw praktijk efficiëntie met toegang tot uw team én persoonlijke agenda, taken, meldingen en documenten rechtstreeks vanuit uw mobiele toestel. Dierenartsen en assistenten kunnen bedrijfsbezoeken inroosteren voor zichzelf, collega’s in de praktijk en voor veehouders voor gedeelde data-collectie en rapportering

Cow Lameness
Monitoring Kreupelheid

Organiseer en rapporteer elke klauwverzorgingsactiviteit door dierenarts en veehouder. Optimaliseer de opvolging van klauwletsels en vergemakkelijk vroegtijdige detectie van problemen.

Bekijk onze klauwgezondheidsregistratie module hier.

Vruchtbaarheidsbegeleiding

Monitor en registreer data gedurende uw routine vruchtbaarheidsbegeleiding. Met onmiddellijke toegang tot de voorgeschiedenis van ieder dier én het rundveebedrijf, inclusief inseminaties, kalfdata en behandelingen, kunt u samen met de veehouder de strategie voor het bedrijf op maat maken.

Bekijk onze fertiliteitsschermen hier.

Row of cows eating
Transitie-Management

Geef evidence-based advies over de transitieperiode en breng de transitiestatus, Body Conditie Score, ketonen in bloed, melk en urine,  pensvulling, hakscores, evenals andere diagnoses zoals abortussen, ovariumcysten, lebmaagverplaatsingen, e.d. in kaart.

Bekijk onze transitieschermen hier.

Data & Rapportering

Krijg een volledig inzicht in alle prestaties op het niveau van het individuele dier én op bedrijfsniveau. Maak de beste beslissingen, deel uw adviezen en creëer automatische rapporten over diergezondheid, medicijngebruik en uw eigen voorschriftgedrag

Bekijk onze analyses hier.

Lab work cows
Laboratorium-analyses

Archiveer uw laboratoriumresultaten per bedrijf en per dier. Een eenvoudige tool laat u toe belangrijke passages in het verslag aan te duiden in een document voorzien van uw eigen praktijklogo om de veehouder te  informeren en te ontzorgen.

We hebben nog veel meer handige functies in VetIMPRESS, neem vandaag nog contact met ons op om jouw oplossingen te ontdekken!

Meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe VetIMPRESS uw praktijk kan helpen