Reviews

Three Rivers Vets

“Onze praktijk gebruikt VetIMPRESS nu 18 maanden, het platform is extreem nuttig, handig in gebruik op het rundeveebedrijf en heeft registratie van klinische gegevens op dierniveau voor ons mogelijk gemaakt. Onze dierenartsen vertouwen nu op de app voor al hun diergeneeskundige taken, zowel op de praktijk als op het rundveebedrijf. Het heeft de facturatie van onze dienstverlening en onze efficiëntie verbeterd, vooral gezien onze praktijk actief is in een grote regio. Momenteel zijn we bezig om VetIMPRESS te linken aan onze praktijkmanagement software, wat de toekomstige kwaliteit van onze dienstverlening naar de veehouders nog meer zal verbeteren. Het product heeft een enorm potentieel om dierenwelzijn en -gezondheid op rundveebedrijven te optimaliseren, en om ziekte en medicijngebruik nog beter in kaart te brengen en te analyseren. De software blijft continu uitbreiden en nieuwe functies ontwikkelen, en ik beschouw VetIMPRESS als één van de drijvende krachten die de toekomst van de rundveepraktijken zal beïnvloeden.”

 

Mike Bardsley, Practijkmanager & Dierenarts

Three Rivers Vets (IVC Groep), VK

Solution - Informed decision making

“Wij maken sinds enkele jaren intensief gebruik van VetIMPRESS en hebben het genoegen gehad om samen met het VetIMPRESS-team te werken aan verbeteringen in de functionaliteit van het systeem. Wij gebruiken VetIMPRESS zowel op het rundveebedrijf als op de praktijk.

 

Op het rundveebedrijf wordt VetIMPRESS voornamelijk gebruikt voor het registreren van data met betrekking tot vruchtbaarheid, locomotie, BCS, gewichten en klauwgezondheid. De app is gebruiksvriendelijk voor deze functies en het verslag na elke visite is een handige samenvatting van elke visite. Het zorgt er ook voor dat alle data accuraat geregistreerd en bewaard worden. Verschillende van onze veehouders zijn er ondertussen op getraind om zelf de datacollectie in de app te doen tijdens de visite.

 

Op de praktijkmaken wij regelmatig uitgave-rapporten als onderdeel van de jaarlijkse beoordeling van elk rundveebedrijf. Ook de rapporten over de vruchtbaarheidsprestaties vinden wij zeer nuttig. Met VetIMPRESS kunnen wij op praktijkniveau data analyseren om bijvoorbeeld kansen in het vaccinatiebeleid van elke veehouder in te schatten. Er bestaat de mogelijkheid om nog meer data-analyses op praktijkniveau te rapporteren.

 

Darrell Irwin, Dierenarts

Cheshire, VK

Drumahoe

“Steeds meer veehouders vragen ons zelf om VetIMPRESS te gebruiken, omdat ze steeds meer positieve berichten van collega-veehouders horen. Het is een uitstekende tool om een overzicht van elk rundveebedrijf te bewaren met op maat gemaakte nabehandeling en adviezen na het scannen, klauwverzorging of locomotiescoring.

 

VetIMPRESS is zeer handing bij de bedrijfsbegeleiding en om veehouders te helpen de productie te optimaliseren. Het ondersteunt vruchtbaarheidsprogramma’s door identificatie van cyclerende dieren en bepaling van welke runderen opnieuw gescand moeten worden.

 

De aanvullende FarmIMPRESS is zeer handig om ook de bevindingen van de veehouder correct en accuraat te registreren. Dit laat de dierenarts toe te kunnen vertrouwen op een complete dataset wanneer belangrijke beslissingen genomen moeten worden.

 

VetIMPRESS is handig en duurzaam in gebruik op het rundveebedrijf. Dankzij VetIMPRESS, kunnen wij makkelijk alle toegediende medicatie per dier en per rundveebedrijf opvolgen – van droogzetters tot antibiotica en NSAID’s.”

 

Craig Campbell, Praktijkpartner

Drumahoe Veterinary Clinic, Noord-Ierland

Parklands

“VetIMPRESS is een fantastische tool om data van zowel de dierenarts als de veehouder te combineren. In Parklands wordt het voornamelijk gebruikt voor de vruchtbaarheidsbegeleiding en de registratie van klinische bevindingen tijdens elke visite. Een andere handige functie is de mogelijkheid om laboratoriumresultaten op te volgen en in een praktijk-branded document te delen met de veehouder.

 

VetIMPRESS is gelinkt aan ons Robovet PMS Systeem (Praktijkmanagement Software), waardoor we moeiteloos de gebruikte medicatie per rundveebedrijf, koppel of koe kunnen opvolgen. We kunnen ook de melkproductie van nabij bestuderen, elke paar maanden een overzicht van droogstaande koeien maken en de conceptie ratio’s opvolgen.

 

VetIMPRESS is gebruiksvriendelijk en intuïtief waardoor adminsitratie makkelijker wordt voor zowel dierenarts als veehouder. Het vergemakkelijkt de dagelijkse administratie van ons ondersteunend personeel en verzorgt een efficiënt opvolgingssysteem. Het is een veelzijdige tool die de dierenarts op het rundveebedrijf en onderweg kan gebruiken.

 

Eamon Donnelly, LA Directeur

Parklands Veterinary Groep, Noord-Ierland

“Wij gebruiken VetIMPRESS om het medicijngebruik van onze veehouders vanop afstand te kunnen monitoren en bij te sturen waar nodig. Hiervoor maken wij zelf een login voor onze klanten aan die hen toegang tot FarmIMPRESS geeft. Hier kunnen veehouders alle verschafte medicatie ingeven en kunnen wij de aankopen opvolgen. Onze veehouders kunnen op deze manier een efficiënt en digitaal geneesmiddelenregister bijhouden wat de correctheid bevordert en handig is bij controles van de Geneesmiddelencommissie. Wij gebruiken VetIMPRESS eveneens om onze klinische bevindingen tijdens de vruchtbaarheidsbegeleiding te noteren en te bewaren. Hierdoor kunnen wij na elke visite een duidelijk en compleet overzicht afleveren, met overzichtelijke nabehandelingen voor de veehouder en voldoende details voor onze facturatie.

 

Op dit moment gebruiken ongeveer 50 veehouders in onze praktijk FarmIMPRESS op deze manier. Dit is een lopend project in onze praktijk en ik raad het systeem aan alle collega-dierenartsen aan, het potentieel is enorm.”

 

John Healy, Directeur

Glassyn Vets, Ierland

Meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe VetIMPRESS uw praktijk kan helpen