VetIMPRESS Platform

VetIMPRESS is een innovatief datamanagement platform dat inzichten in diergezondheid en -productie aanbiedt.

 

VetIMPRESS, ontwikkeld vóór en dóór dierenartsen, standaardiseert en integreert gefragmenteerde diergegevens vanuit verschillende databronnen, zoals overheidsinstanties en de gehele diergeneeskundige sector, on-farm IT systemen en andere dienstverleners op het rundveebedrijf zoals melkfabrieken en laboratoria. Wij geven je de tools om deze datasets uit te breiden met je eigen klinische bevindingen die op een handige en intuïtieve manier in VetIMPRESS geregistreerd kunnen worden tijdens elke visite, op een betrouwbare en veilige manier. VetIMPRESS versterkt externe data en je eigen klinische data in een efficiënte rapporteringstool om de nodige inzichten op een visuele manier voor te stellen. Dit kan op dier-, bedrijfs- en praktijkniveau om gefundeerde beslissingen te kunnen maken. Wij helpen je jouw dagelijkse routines te vereenvoudigen, nog meer waarde aan je veehouders te kunnen bieden en kansen binnen de praktijk te ontdekken.

Web-based & Mobiele Apps

Web-based platform en mobiele app voor dierenartsen om betere beslissingen te kunnen nemen en datacollectie te faciliteren. Ondersteund door een FarmIMPRESS App die toelaat documenten makkelijk te delen en je data aan te vullen ook wanneer je niet zelf op het rundveebedrijf aanwezig bent.

Meer info
Business Inzichten

Business intelligence dashboards tonen inzichten om praktijkprestaties beter te begrijpen en groeimogelijkheden eenvoudiger in te schatten.

Meer info
Koegegevens en analyses
Machtigingen

De inzichten verkregen in VetIMPRESS komen de gehele diergeneeskundige sector ten goede. Op een veilige manier kun je klinische data delen waardoor jouw veehouders voldoen aan de behoeften van de eindklanten in de voedselketen.

Meer info

Vraag je GRATIS demo nu aan!

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe VetIMPRESS je praktijk kan helpen